CABLETECH URZ0323M

dima
Posty: 16
Rejestracja: 23 lipca 2014, o 18:07

CABLETECH URZ0323M

Post autor: dima » 27 grudnia 2016, o 12:43

CABLETECH URZ0323M

Informacje o urządzeniu:
http://www.lechpol.eu/model/urz0323m

Arto22
Posty: 14
Rejestracja: 16 listopada 2016, o 22:03
Odbiornik: Dekoder Wiwa hd 80 evo
Instalacja antenowa: Antena VHF CA-RTV 6 MUX 8
Nadajnik - obiekt nadawczy: Ostrołęka.ul.Kopernika

Cabletech urz0323m

Post autor: Arto22 » 7 grudnia 2019, o 00:01

Witam mam dekoder dvb-t jak w tytule i mam taki problem jak przełączam kanały to czasami mam tak że jest czarny obraz i słychać tylko dźwięk i potem muszę przełączyć na inny kanał żeby było dobrze .Może ktoś napisze co to może być za problem .?

Awatar użytkownika
Domel28
Posty: 944
Rejestracja: 22 października 2012, o 13:58
Odbiornik: Sharp LC-32HI3422E Cabletech URZ0324
Opticum STB HD N2
Instalacja antenowa: Yagi 19el. + wzmacniacz pol. V Słowacja
Pokojowa ASP-4, - św.Krzyż
Nadajnik - obiekt nadawczy: RTCN Święty Krzyż, Bardejov (SK)

Re: CABLETECH URZ0323M

Post autor: Domel28 » 9 grudnia 2019, o 16:32

Witam. Czy pilot od tunera jak w temacie będzie działał z Cabletech URZ0324?

Awatar użytkownika
kris_s8
Posty: 141
Rejestracja: 26 grudnia 2011, o 13:01
Odbiornik: Samsung UE32ES5500W + CryptoBox 652 Combo,
CRT + Ariva T65
Instalacja antenowa: Siatka na poddaszu z symetryzatorem. Do 652 biquad
Nadajnik - obiekt nadawczy: RTON Tarnów g. Św.Marcina

Re: Cabletech urz0323m

Post autor: kris_s8 » 9 grudnia 2019, o 19:24

Arto22 pisze:
7 grudnia 2019, o 00:01
Witam mam dekoder dvb-t jak w tytule i mam taki problem jak przełączam kanały to czasami mam tak że jest czarny obraz i słychać tylko dźwięk i potem muszę przełączyć na inny kanał żeby było dobrze .Może ktoś napisze co to może być za problem .?
Sprawdź kabel Euro/HDMI np. obróć o 180 stopni.

zinox
Posty: 139
Rejestracja: 25 lipca 2011, o 21:17
Odbiornik: tv K&M
Instalacja antenowa: siatka
Nadajnik - obiekt nadawczy: Dęblin/Ryki

Re: CABLETECH URZ0323M

Post autor: zinox » 13 grudnia 2019, o 21:56

Domel28 pisze:
9 grudnia 2019, o 16:32
Witam. Czy pilot od tunera jak w temacie będzie działał z Cabletech URZ0324?
główne funkcje czyli włącz/wyłącz,głośniej/ciszej, klawisze numeryczne tak - pozostałe są pozamieniane np. txt-info

panaho
Posty: 188
Rejestracja: 17 maja 2012, o 10:27

Re: Cabletech urz0323m

Post autor: panaho » 16 grudnia 2019, o 15:37

kris_s8 pisze:
9 grudnia 2019, o 19:24
Arto22 pisze:
7 grudnia 2019, o 00:01
Witam mam dekoder dvb-t jak w tytule i mam taki problem jak przełączam kanały to czasami mam tak że jest czarny obraz i słychać tylko dźwięk i potem muszę przełączyć na inny kanał żeby było dobrze .Może ktoś napisze co to może być za problem .?
Sprawdź kabel Euro/HDMI np. obróć o 180 stopni.
:geek:

Awatar użytkownika
Domel28
Posty: 944
Rejestracja: 22 października 2012, o 13:58
Odbiornik: Sharp LC-32HI3422E Cabletech URZ0324
Opticum STB HD N2
Instalacja antenowa: Yagi 19el. + wzmacniacz pol. V Słowacja
Pokojowa ASP-4, - św.Krzyż
Nadajnik - obiekt nadawczy: RTCN Święty Krzyż, Bardejov (SK)

Re: CABLETECH URZ0323M

Post autor: Domel28 » 16 grudnia 2019, o 18:01

zinox pisze:
13 grudnia 2019, o 21:56
Domel28 pisze:
9 grudnia 2019, o 16:32
Witam. Czy pilot od tunera jak w temacie będzie działał z Cabletech URZ0324?
główne funkcje czyli włącz/wyłącz,głośniej/ciszej, klawisze numeryczne tak - pozostałe są pozamieniane np. txt-info
Czyli wszystkie funkcje będą działać ale nie będą zgadzały się opisy poszczególnych przycisków na pilocie?

Awatar użytkownika
kris_s8
Posty: 141
Rejestracja: 26 grudnia 2011, o 13:01
Odbiornik: Samsung UE32ES5500W + CryptoBox 652 Combo,
CRT + Ariva T65
Instalacja antenowa: Siatka na poddaszu z symetryzatorem. Do 652 biquad
Nadajnik - obiekt nadawczy: RTON Tarnów g. Św.Marcina

Re: Cabletech urz0323m

Post autor: kris_s8 » 16 grudnia 2019, o 20:26

panaho pisze:
16 grudnia 2019, o 15:37
kris_s8 pisze:
9 grudnia 2019, o 19:24
Arto22 pisze:
7 grudnia 2019, o 00:01
Witam mam dekoder dvb-t jak w tytule i mam taki problem jak przełączam kanały to czasami mam tak że jest czarny obraz i słychać tylko dźwięk i potem muszę przełączyć na inny kanał żeby było dobrze .Może ktoś napisze co to może być za problem .?
Sprawdź kabel Euro/HDMI np. obróć o 180 stopni.
:geek:
A u mnie coś podobnego było. Zadzwoniłem do serwisanta, tak doradził i zadziałało

panaho
Posty: 188
Rejestracja: 17 maja 2012, o 10:27

Re: CABLETECH URZ0323M

Post autor: panaho » 17 grudnia 2019, o 14:08

Jak obrócić kabel Euro o 180 stopni?

Awatar użytkownika
kris_s8
Posty: 141
Rejestracja: 26 grudnia 2011, o 13:01
Odbiornik: Samsung UE32ES5500W + CryptoBox 652 Combo,
CRT + Ariva T65
Instalacja antenowa: Siatka na poddaszu z symetryzatorem. Do 652 biquad
Nadajnik - obiekt nadawczy: RTON Tarnów g. Św.Marcina

Re: CABLETECH URZ0323M

Post autor: kris_s8 » 17 grudnia 2019, o 20:50

panaho pisze:
17 grudnia 2019, o 14:08
Jak obrócić kabel Euro o 180 stopni?
Tak na szybkiego pisałem a chodziło mi o to że wtyczki HDMI zamienić miejscami (która idzie do tv wpiąć do dekodera, a która wchodziła do dekodera wpiąć do tv)

Odpowiedz