DVB-T z RTCN PRZYSUCHA KOZŁOWIEC

Awatar użytkownika
Krzysiek25
Posty: 122
Rejestracja: 21 stycznia 2012, o 12:49
Miejscowość: Jedlnia-Letnisko
Odbiornik: WIWA H.265 MAXX,DAB+100
Instalacja antenowa: H/V Dipol 28/5-12/21-60 DVB-T ze wzmacniaczem LNA-101
Nadajnik - obiekt nadawczy: Przysucha/Kozłowiec,Radom/ul.Przytycka

Re: DVB-T z RTCN PRZYSUCHA KOZŁOWIEC

Post autor: Krzysiek25 »

witam zauważyłem wczoraj po 22 że na MUX2 lata od czasu do czasu sygnał mocy
odbieram z RTCN PRZYSUCHA KOZŁOWIEC reszta muxów czyli MUX1 i MUX3 jest wszystko oki tylko na tym jednym tak się dzieje
dziś to samo jak oglądałem Fakty na TVN
sprawdziłem połączenie u siebie ale nic nie zauważyłem żeby było coś nie tak

MaxEvans
Posty: 98
Rejestracja: 13 listopada 2016, o 09:49
Miejscowość: Tuszyn
Odbiornik: Monitor LG Flatron M237WDP-PZ + WIWA H265 Lite
Instalacja antenowa: Antena siatkowa pokojowa + Wzmacniacz antenowy MC 9102
Nadajnik - obiekt nadawczy: Łódź EC 4 / Sienkiewicza / Zygry

Re: DVB-T z RTCN PRZYSUCHA KOZŁOWIEC

Post autor: MaxEvans »

Czy jest szansa na odebranie muxu 8 z Tuszyna

Awatar użytkownika
akoss22
Posty: 86
Rejestracja: 18 września 2016, o 18:29
Odbiornik: Ariva 210 Combo
Instalacja antenowa: Antena log 5-69 HV pasywna
Nadajnik - obiekt nadawczy: Przusucha 53km Góra Kamieńsk 72 km

Re: DVB-T z RTCN PRZYSUCHA KOZŁOWIEC

Post autor: akoss22 »

MUX-3 się po raz kolejny się posypał ok. 18. Ostatnio coś często im się to zdarza w różnych lokalizacjach kraju.

Odpowiedz