Polsat Sport News w MUX2
Re: Polsat Sport News
Też to czasem widzę. Podejrzewam, że na niektórych tv nie widać, ponieważ obcinają nieco górę i dół obrazu.
-
- Odbiornik: Sony KDL-32EX421, Samsung LE37B651, ADB 2850ST, WIWA HD50
- Instalacja antenowa: ATX 55 + symetryzator
- Nadajnik - obiekt nadawczy: Ślęża
Mamy, bo tak nadają. Efekt widoczny jest tylko na telewizorach 4:3 ustawionych na letterbox, bo w innych przypadkach ta część ekranu jest przycięta. Taki efekt występuje na niektórych kanałach satelitarnych, ale tylko przy anamorficznym 16:9
- MJJ
- Odbiornik: Philips PFL7665H
- Nadajnik - obiekt nadawczy: Warszawa PKiN
Co za niespodzianka, na PSN właśnie nadają mecz Ligi Europejskiej Atletico - Udinese.
A wcześniej Rubin Kazań - Tottenham, także liveMJJ pisze:Co za niespodzianka, na PSN właśnie nadają mecz Ligi Europejskiej Atletico - Udinese.

-
stacja wchodzi do CP i telewizji N i lepsza oferta sie robi coraz bardziej. Brawo 

-
- Odbiornik: Canva CN-DVB-T710
- Instalacja antenowa: antena kierunkowa/strych, bez wzmacniacza
- Nadajnik - obiekt nadawczy: RTCN Konin/Żółwieniec
Też zwracam uwagę, że nazwy programów w PSN są za długie i nie da się zobaczyć nic na temat tej transmisji.
Może by w opisie dawać krótką wzmiankę o tym co jest nadawane?
Może by w opisie dawać krótką wzmiankę o tym co jest nadawane?
- MJJ
- Odbiornik: Philips PFL7665H
- Nadajnik - obiekt nadawczy: Warszawa PKiN
Wczoraj to nawet w Sporcie po Wydarzeniach było info, że "wiadomości sportowe co godzinę na Polsacie Sport News". Po raz pierwszy odkąd PSN istnieje.ferdek1910 pisze:stacja wchodzi do CP i telewizji N i lepsza oferta sie robi coraz bardziej. Brawo
-
mecze Polaków w Pucharze Świata w siatkówce, turnieje Masters tenisistów singiel i debel wraz z meczami pary Fyrstenberg/Matkowski od jutra na PSN na żywo. Wzroście oglądalność kanału na pewno
-
- Odbiornik: LG M2262D, LG 32LM620S, Wiwa 90
- Instalacja antenowa: Opticum AX 1000 + symetryzator, balkon ok. 6m nad ziemią / 2 metry nad dachem
- Nadajnik - obiekt nadawczy: Kosztowy (Skrzyczne, Wręczyca)
I oczywiscie standardowo wyniki zasloniete podwojnym, nie wiem komu potrzebnym paskiem. Ja dziekuje za takie ogladanie.
-
- Odbiornik: WIWA HD-90
- Instalacja antenowa: Antena szerokopasmowa ze wzmacniaczem, zestaw po analogówce
- Nadajnik - obiekt nadawczy: Ślęża Żórawina Praded
mogliby chociaż ten jeden pasek sobie odpuścić. Chyba, że to zachęta to kupna cyfrowego polsatu.kuku1234 pisze:I oczywiscie standardowo wyniki zasloniete podwojnym, nie wiem komu potrzebnym paskiem. Ja dziekuje za takie ogladanie.
Ale swoją droga to PSN coraz bardziej mi sie podoba. Coraz wiecej wydarzeń na zywo. W tej chwili jest ciekawszy od Eurosportu (szczególnie dla kibiców z Polski. No i dostępny w NTC

Tenis ziemny (15:55) pasków BRAK !!
Oooo kolego wielkie słowagarym pisze:ASN coraz bardziej mi sie podoba ... W tej chwili jest ciekawszy od Eurosportu

- mati704
- Odbiornik: samsung t220hd
- Instalacja antenowa: zwykła siatka
- Nadajnik - obiekt nadawczy: RTCN Chwaszczyno
kolarstwo juz lecialo na tym kanale
-
- Instalacja antenowa: Opticum AX 1000 + symetryzator, balkon ok. 6m nad ziemią / 2 metry nad dachem
No jeden moze byc, ale dwa nie, bo to przeszkadza, a nikt nie bedzie czytal dwoch rownoczesnie. Mnie do zakupu nie zacheca, bo te wszystkie programy nie sa warte swojej ceny, a ponadto to po co mi nawet 100 kanalow ? Kiedy to ogladac ? Ja mam 12 i mi sie nie chce przegladac EPG, a wogole to juz mnie wkurza naciskanie dwoch cyferek na pilocie, bylo 6 kanalow bylo dobrzegarym pisze:mogliby chociaż ten jeden pasek sobie odpuścić. Chyba, że to zachęta to kupna cyfrowego polsatu.
Ale swoją droga to PSN coraz bardziej mi sie podoba. Coraz wiecej wydarzeń na zywo. W tej chwili jest ciekawszy od Eurosportu (szczególnie dla kibiców z Polski. No i dostępny w NTC

Dodam, ze mimo, ze nie jestem amatorem ogladania sportu to jednak jest to cos innego, ciekawego i czasem zawiesze na czyms oko na dluzej. (pod warunkiem, ze paski wynikow nie zaslaniaja :>)
- kupon
- Odbiornik: Panasonic TX-50DXU701 / Panasonic TX 32AS650E
- Instalacja antenowa: Dipol 44/21-69 Tri Digit+DIPOL-4/5-12 pol.V+Zwrotnica antenowa FM/6-12/21-69/75
- Nadajnik - obiekt nadawczy: RTCN Chorągwica
Tenis-na żywo-22.15 i brak tych upierdliwych pasków
Tak jak @yougo napisał wcześniej.

No widzisz same problemy z tą cyfryzacjąkuku1234 pisze:juz mnie wkurza naciskanie dwoch cyferek na pilocie, bylo 6 kanalow bylo dobrze.

Ooomati704 pisze:kolarstwo juz lecialo na tym kanale

PS:
Ramówka PSN na najbliższe godziny to: tenis, piłka ręczna, sport flash, tenis, piłka ręczna, sport flash ....

Ramówka CT4 Sport : Manchester United TV, FIA WTCC Makao, Evropská lakrosová liga 2011, Fotbal ve světě, ČEZ Basketball Nymburk - Gasterra Flames Groningen, Česká námořní rallye, Fed Cup 2011, Auto-rallye-cross, Manchester United - Benfica Lisabon, MS Freestyle motocross Ostrava 2011, Liga mistrů UEFA, MS Freestyle motocross Ostrava 2011, Česká pokerová tour

-
- Instalacja antenowa: Antena szerokopasmowa ze wzmacniaczem, zestaw po analogówce
NTC mam dopiero kilka tygodni, więc ciężko mi ocenić całokształt. Wypowiedź dotyczyła obecnego okresu. W kolarstwie jest obecnie przerwa (nie licząc przełajów), więc nie wiem na ile PSN transmituje zawody kolarskie. Polsat jest jednak sponsorem najwyżej notowanej polskiej grupy kolarskiej, więc kolarstwa nie powinno zabraknąć. Polsat ogólny transmitował cykl wyścigów w Polsce, a na PSN był Tour de Suisse.ss80 pisze:Oooo kolego wielkie słowagarym pisze:ASN coraz bardziej mi sie podoba ... W tej chwili jest ciekawszy od Eurosportu, kiedy ja ujrzę na Polsat sport News, takie wydarzenia sportowe jak moje ulubione kolarstwo
, ewentualnie sporty zimowe, WRC, Moto czy nawet choćby zawody bilardowe [ale to raczej w koszmarach w nocy o północy
]
Transmisje w Eurosporcie z dyscyplin zimowych z udziałem Polaków często pokrywały się z transmisjami w TVP. Trzeba pamiętać, że PSN jest skoncentrowany na widzach polskich, w przeciwieństwie do Eurosportu.
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2011, o 22:37 przez garym, łącznie zmieniany 1 raz.
-
raczej siatkówka i tenis. Po prostu są dwie duże światowe imprezy teraz, w dodatku z udziałem Polaków, więc je transmitują. Lubisz po prostu inne dyscyplinyss80 pisze:
PS:
Ramówka PSN na najbliższe godziny to: tenis, piłka ręczna, sport flash, tenis, piłka ręczna, sport flash ....![]()
-
Mogli by jeszcze troche nad EPG miec wieksza kontrole bo w tym momencie cos sie wymknelo spod kontroli.